19 Mayıs 2012 Cumartesi

Twitter'da en çok takip edilenler

Benzer Başlıklar: Nba twitterda birinci



Profesyonel Use Basketbol Ligi NBA, Twitter'da five milyon izleyiciye erişen ilk spor ligi olmayı elde etti. ikinci ve 3.cü de ABD'den çıktı.

Türk bireyi olarak Twitter'da çoğu kez futbol sohbetleri izlemeye bağımlıyız. Ama ilginçtir ki dünyaca en çok takipçisi olan resmi spor ligi Tw (twitter) hesabı basketbolda.


National basketball association (nba) 'in Twitter hesabı, geçtiğimiz gün beş milyon ziyaretçi rakamına ulaşmayı kazanan birinci spor ligi accountu oldu. İkincisi use futbol ligi hesabı NFL three.üç milyonda kalırken Major League Baseball 2 milyon takipçiye sahip.World Wrestling Entertainment 1.1 takipçiye sahipken FIFA ise sekizyüz bin tekip edene öteki liglerin 1 hayli gerisinde.


National basketball association'in (nba) bu süksesinde smaç yarışmasında Twitter yüzeyinden kullanıcıların seçim yapmasına imkan sağlayan sistem gibi kampanyalar etken olmuş gibi gözüküyor. Yerkürenin en çok takipçisi olan sporcularından birisi olan Brezilyalı orta saha oyuncusu Kaka'nın on milyona yakın ziyaretçisi mevcutken b Twitter'da bu denli arka planda kalmış olması da müesseselerin sosyal medya hesaplarını ne şekilde yönettikleriyle ilgili gerçek ipuçları kazandırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder