19 Mayıs 2012 Cumartesi

Facebook'un yeni uygulaması

Facebook Pages Manager özellikleri

Fb'ta yer alan sayfaları yönetmek gayesiyle Fb Pages Manager uygulaması iOS App Keep'daki durumunu aldı. Uygulama yalnızca sayfaları tedvir etmek (yönetmek) için yararlanılıyor.



Fb, bilinmeyen bir uygulamayı daha fazla App Retailer'dan neşretti. Şimdilik yalnızca iOS için ilan edilen Fb Pages Manager uygulaması ile bundan böyle Facebook'ta yer alan sayfalarınızın idaresini

sıkıntı olmaksızın belirleyebilirsiniz.

Pages Supervisor uygulaması, iOS'da bulunan standard Facebookuygulamasıyla tamamen aynı şekilde tasarlanmış. Tek

ihtilafı 1'i profilinizi tedvir etmeyi (yönetmeyi) karşılarken Pages Manager sadece idarecisi olduğunuz sayfaları idare etmeyi karşılıyor. Doğrusu bu alandaki çok büyük bir eksikliği giderdiğini söyleyebiliriz.


Pages Supervisor'ı yararlanmak için yalnızca en büyük çapta sayfalara sahip olmanıza gerek yok. Fb'ta herhangi bir sayfa oluşturduysanız, fazla ziyaretçisi var olsun olmasın uygulamayı değerlendirerek sayfanızı yönetebilirsiniz. Uygulama yüzeyinden hemen çabucak her şeyi yapabildiğinizi de açıkca belirtelim.  Facebook Pages Manager uygulamasının bugün içerisinde tüm dünyaya faliyete geçmesi umut ediliyor. Gelen bilgilerde şu an için sadece Yeni Zelanda 'civarında olduğu, Abd ve Avrupa'ya da çok kısa bir süre zarfında duyurulacağı açıkca belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder