19 Mayıs 2012 Cumartesi

Google Chrome yeni versiyon indir

Chrome Yeni Versiyonunu indir

Chrome'un son sürümü küçük ama yararlı değişikliklerle geldi! İşte detaylar ve download etme adresi... Google'ın world-wide-web tarayıcısı Google chrome'un keşfedilmemiş versiyonu Chrome ondokuz yayımlandı.


Son sürüm, yer imlerinizi, parolalarınızı, pluginlerinizi ve açık olan sekmeleri öbür pclerle ve seyyar (mobil) aletlerle eşitleyebiliyor. Düzenlenen düzeltme (ayar) sayfası, arama kutucuğu ile ayarlar içinde istediğiniz ayarı sağlamanıza muavin oluyor. "New tab (yeni sekme)" sayfasında sağ tarafa olan alt taraftaki taze bir opsiyon ise öbür

COMPUTER SYSTEM ve öteki aygıtlarınızdaki açık olan sekmelere ulaşmanızı karşılıyor (eşitleme özelliğinin bütün aygıtlarda açık olan olması kaydıyla). Seyyar (mobil) aletlerde Chrome'u dengelemek için Android 4.sıfır ve Google chrome'un seyyar (mobil) uygulamasını değerlendiriyor olmalısınız.

Pekâlâ Chrome 19'un taahhüt ettiği performans çoğalışı gerçeğe dönüştü mü? Google'ın V8 hız denemesine nazaran browser (tarayıcı) artık 10.791 puan kazanıyor. 1 önceki versiyonda ise puanı, sekiz.568 idi. Bağımızsız test Sunspider'da da Chrome 19, bütün browserlerin (tarayıcıların) ilerisinde bulunuyor.


İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder