11 Ekim 2012 Perşembe

PES Pro Evolution Soccer 2013 İndir Sitemiz Farkıyla




İNDİR






Yaz aylarının sona ermesi birçoğumuzu üzüyor. Hem havaların soğuyacak bulunması bundan başka ‘dinlenme’ (Hangi dinlenme yahu?) döneminin bitişi, okulların yayılması derken aslında kusursuz depresyon aylarına giriş üretmiş bulunuyoruz. Bari benim açımdan sonbahar her türlü vakit olduğu gibi yine maksimum depresif 1 giriş yapacak hayatıma. Sizi bilemem tabii.







PES 2013 bak bu görüntüyle karşımıza çıkmıştı





Fakat bu ayların oyunseverler için 1 de hoş tarafı mevcut. Bu da oyundünyasında yaz boyunca devam eden (fazla şükür Diablo 3 hayat kurtardı buyaz) kuraklık sona erer ve firmalar yılbaşının da yaklaşıyor olmasının şerefine bir bir büyük projelerini oyunseverlerle buluşturur.





özellikle futbol hayranları için en önemli aylardır güz (sonbahar) ayları. zira hem Pro Evolution Soccer 2013 hem de FIFA 13 piyasaya sürülür. Vaktiyle Football Supervisor serisini de bu aylarda elde edince hangisinioynayacağımızı şaşırır ve zevkten dört köşe olurduk.





şimdi de Eylül ayının bitimine gelmemizle birlikte havalar yine de soğumamış olsa da, Konami bizi yanıltmadı ve Pro Evolution Soccer 2013’ü pazara sürüverdi. Geçtiğimiz haftalarda siz için demosunu ve lansmanda eksiksiz sürümden edindiğimiz izlenimleri paylaştığımız PES 2013, bu sene daha fazla kesin dersem yanılmış olmam.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder