11 Ekim 2012 Perşembe

Fifa 2013 indir (Demo)







İNDİR




Fifa epey bir süre boyunca futbol sever arkadaşların vazgeçilmez oyunları içinde alan edinmiştir. ister bilgisayarda olsun, isterse oyun konsollarında en büyük bir zevk ile oynanmaktadır. Geçtiğimiz senelerde etkisini kaybettiğini düşünüyorduk. Bunun en ehemmiyetli sebebi ise Konami şirketinin yapımını ve dağıtımını üstlendiği, kısa namıyla “Pes” nbsp;futbol oyununun Fifa’nın önüne geçmesi olmuştu. Bu süreç hemen hemen beş yıl gibi bir zaman zarfı zarfında devamlılığını sürdürdü. Konami savaşı kazandığını ilan edercesine satış miktarlarını kat ve kat arttırmaya devam ediyordu. Cümlenin gelişinden de belli olacağı üzere, 1 öneme kadar öyle devam etti. Pazardaki payını yükseltmek için kadrosunu tamamı ile yenileyen Fifa en son iki yol boyunca akıl almaz değişikliklere imzasını attı.



Kadro değişimi ile gelen tanınmayan oyun Fifa 2011 olmuştu. ilk kere satım oranları “Pes” oyununa yaklaşmıştı. Başarının devamı vasıfında gelen bir bilinmeyen seri ise, Konami şirketini neredeyse alt ileri ederek, Kral tahtına oturmayı başarabildi. Fifa ikibinoniki ilk kere en güçlü rakibini geride bırakarak göz dağını vermeyi başarabildi.



Peki esas konumuza gelmesi sağlanacak olursak birtakım halleri da bildirmek ve göz ardı etmemek icap eder. Fifa 2013 bu atılım evresinde payı nasıl olacak bilinmez ama Fifa kadrosunu daha fazla da güçlendirmiş ve özellikle grafik yönünden güçlenen bir kuş olmak arzu ediyor. Neredeyse saltanatın devamı için elinden geleni yapmak arzuluyor. nbsp;Şaşkınlıkla tüm gözler bu yıl ki Fifa mı ? Pes mi ? sorusuna çevrilmiş vaziyette. Konami’nin edeceği ataklar karşısında Fifa ne gibi güvenlik önlemleri edineceği bilinmiyor. Savunmasının bomba gibi olacağı sezilimiyor değil. konunun özüne dönecek olursak büyük 1 yarışma (rekabet) bizleri bekliyor denilebilir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder